Spinning

Spinning on sisäpyöräilyä, jonka avulla kehität aerobista kuntoasi, kuormittaen sydän- ja verenkiertoelimistöä.  Tunnit vaihtelevat rauhallisesta peruskestävyysharjoittelusta vaativiin HIIT-tunteihin.

SPRINT™

LES MILLS SPRINT™ on 30-minuutin korkeatehoinen intervallitreeni (HIIT) jossa käytetään pyörää apuvälineenä tehokkuuden ja tulosten maksimoimiseksi. Kyseessä on lyhyt ja intensiivinen harjoitus, jonka aikana motivoidut haastamaan sekä fyysisiä, että henkisiä rajojasi.

Tunti rakentuu työosioihin eli intervalleihin, joiden tavoitteena on treenata maksimaalisella teholla, minkä jälkeen palaudutaan ennen seuraavaa intervallia. Intensiteettiä voi säätää juuri oman treenitason mukaiseksi, mikä tarkoittaa, että voit jatkuvasti haastaa itseäsi tunnilla yksilöllisen tasosi mukaan.

SPINN

Spinning sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille treenaajille, koska treenin intensiteetistä päätät sinä itse.

Spinn on sisäpyöräilyä, jonka avulla kehität aerobista kuntoasi, kuormittaen sydän- ja verenkiertoelimistöä. Tällä ryhmäliikuntatunnilla säädät pyörän vastusta itse ohjaajan opastuksella, joten tunnin intensiteetti on helppo säätää itselle sopivaksi.