Yrityksille

Tervetuloa kokoustamaan uudenlaisessa ympäristössä! Energinen ilmapiiri, viihtyisät tilat ja liikunnan ilo luovat ihanteelliset puitteet onnistuneelle päivälle.

Yrityssopimukset

Tarjoa WSC:n palveluita työntekijöillesi!

Säännöllinen liikunta on tärkein ja välttämätön keino fyysisen toimintakyvyn ylläpitämisessä. Liikunnan tulisikin olla hauska ja säännöllinen osa arkea. Kannusta työntekijöitäsi säännölliseen omaehtoiseen liikuntaan.

Yrityssopimuksen avulla yritys tukee vaivattomasti työntekijöiden terveyttä, hyvinvointia ja omaehtoista säännöllistä liikuntaa. Samalla yritys tarjoaa työntekijöilleen arvostetun työedun!

Yrityssopimus on yrityksen ja Wasa Sports Clubin välinen sopimus yrityksen työntekijöiden liikuntaetuudesta Wasa Sports Clubilla. Yrityksen työntekijät tekevät henkilökohtaisen jäsensopimuksen, jonka hinta määrittyy yrityssopimuksen mukaisesti. Työntekijöille kuuluvat näin kaikki jäsenetuudet.

Jäsenyys Wasa Sports Clubilla

Wasa Sports Club toimii jäsensaliperiaatteella. Jäsenyys on paras vaihtoehto, koska ainoastaan pitkäjänteinen kuntoilu tuo tulosta. Liikunnan tulisi olla hauska ja säännöllinen osa arkea. Liikkumalla jaksat paremmin arkielämässä, kohennat kuntoasi, kiinteytät kehoasi ja pudotat painoa. Opastamme jäseniä kuntoilun saloihin ja laadimme harjoitusohjelmia sekä annamme ravintoneuvoja.

Lisätietoa:

Carina Marjamäki

carina.marjamaki(at)wsc.fi

Kokouspalvelut

Tervetuloa kokoustamaan uudenlaisessa ympäristössä! Energinen ilmapiiri, viihtyisät tilat ja liikunnan ilo luovat ihanteelliset puitteet onnistuneelle päivälle. Uusi viihtyisä 30 henkilön kokoustilamme mahdollistaa yrityksille uudenlaisen tavan kokoustaa urheilullisessa ympäristössä. Aivoriiheen saadaan uutta puhtia piristävän spinningin avulla tai stressiä voidaan välillä lievittää tasapainottavalla Pilates tunnilla.

Paketti räätälöidään toiveidenne mukaisesti. Kokoustamisen ohella voidaan nauttia seuraavista palveluista:

  • Ohjatut tunnit
  • Kahvi- ja lounastarjoilu
  • Kuntosaliharjoittelu
  • Biljardi ja pingis
  • Solarium
  • Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät luennot
  • Kehoanalyysi

Kokoustilan tiedot

Koko: 45 m2
Paikkoja: 30 hlö tai U-muodossa 16 hlö
Varustus: videotykki, tussitaulu, stereot

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pia Niemi

pia.niemi(at) wsc.fi

Kurssit yrityksille

Tarvitsetteko apua henkilökuntanne innostamisessa ja aktivoimisessa omaehtoisiksi liikkujiksi? Onko työpaikallanne ryhmä, joka kaipaisi uusia tavoitteita ja haasteita? Haluatteko parantaa työilmapiiriä ja yhteisöllisyyttä?

Tarjoamme erilaisia kursseja, joista voimme räätälöidä juuri teidän tavoitteisiinne sopivia. Tavoitteiden saavuttamisessa auttavat ja opastavat liikunnan ja terveyden asiantuntijat. Tarkoituksena on yksilöllisten terveysvaikutusten ja elämäntapojen kehittämisen lisäksi parantaa työilmapiiriä, työssä viihtymistä ja työhön sitoutumista.

Autamme yrityksen henkilöstön kuntokartoituksissa ja suunnittelemme kanssanne tavoitteita fyysisen hyvinvoinnin kehittämisessä. Meidän tavoitteenamme on auttaa teitä kehittämään aktiivinen ja vireä työyhteisö, jossa voidaan fyysisesti ja henkisesti hyvin. Kurssit on mahdollista muokata täysin asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kertokaa toiveenne, niin voimme toteuttaa ne yhdessä.

Esimerkkejä kursseistamme:

Haluaisitte innostaa työyhteisöänne liikunnan pariin ja kohti yhteisiä tavoitteita, mutta tämän suunnittelu tuntuu raskaalta? Ota yhteyttä, niin voimme tehdä sen puolestanne!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pia Niemi

pia.niemi(at) wsc.fi

Tyky & Tyhy

Millaisen päivän teidän henkilöstönne haluaisi viettää liikunnan parissa? Haluatteko lisätä henkilöstönne tietoutta terveyttä- ja hyvinvointia edistävistä elämäntavoista? Milloin ja missä teille sopisi parhaiten järjestää henkilöstönne liikuntaa? Tykypalvelumme suunnittelemme teidän yrityksenne tarpeisiin.

Tykypalvelut mahdollistavat yrityksenne toteuttaa henkilökunnan liikuntaa ja hyvinvoinnin kehittämistä täysin haluamallanne tavalla. Tuotteet ja tapahtumat voimme järjestää Wasa Sports Clubilla, Cinema Bowlingilla tai jopa yrityksenne tiloissa. Tykypalvelumme ovat kaikkien yritysten saatavilla ilman Wasa Sports Club jäsenyyksiä.

Tyky-päivä

Tyky-päivä on toiveidenne mukaisesti suunniteltu kokonaisuus, jonka tarkoituksena on tarjota yhteisöllenne mielenkiintoinen ja antoisa kokemus liikunnan ja terveyden parissa. Ohjelma voidaan rakentaa yhdestä tunnista koko päivän mittaiseksi. Ohjelmaan voi kuulua ryhmäliikunta tunteja, ohjattua saliharjoittelua, luentoja, kahvi-/ lounastarjoilu, rentoutumista, kuntotestausta ja kehoanalyysit.

 

Lisätietoja:

Pia Niemi

pia.niemi(at) wsc.fi