Miksi WSC?

Yli neljän vuosikymmenen ajan Wasa Sports Club on toiminut Vaasassa tarjoten monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia erilaisille kohderyhmille. Yli 80 ohjattua ryhmäliikuntatuntia viikossa ja noin 4000 neliömetrin kokonaispinta-ala tekevät meistä Suomen suurimman liikuntakeskuksen.

Historiamme

Vuonna 1981 jääkiekkoseura Vaasan Sportin perustama Sports Gym työllisti vain kaksi henkilöä, joista Jan-Erik (Janne) Kronman oli yksi. Taloudellisten vaikeuksien jälkeen vuonna 1983 Janne otti vastuun toiminnasta ja aloitti Sports Gymin kehitys matkan sopeuttamalla tilat kasvaviin asiakastarpeisiin. Janne ennusti ajoissa alalla tapahtuvia muutoksia ja oli yksi ensimmäisistä Suomessa sopeutumaan niihin.

Vuonna 2001 Sports Gym muuttui osakeyhtiöksi ja nimeksi tuli Wasa Sports Club. Kuntosali laajeni ja uusia ryhmäliikuntatiloja otettiin käyttöön, samalla kun ryhmäliikuntatuntien tarjonta kasvoi huomattavasti. Kovan työn ansiosta Wasa Sports Club palkittiin vuoden K-salina ja vuoden kuntoilu keskuksena Suomessa vuosina 2001 ja 2002. Toiminta valittiin myös vuoden yrittäjäksi Vaasassa vuonna 2003.

Unohtumaton kokemus

Wasa Sports Clubilla pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme unohtumattoman kokemuksen. Yksi monista palveluista, joita tarjoamme, on lounge-alue, jossa asiakkaamme voivat rentoutua ja viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa kupposen kahvia äärellä. Rentoutumisen ja sosiaalisen yhdessäolon lisäksi tarjoamme myös monia muita aktiviteetteja, jotka tekevät vierailustasi meillä eksklusiivisen kokemuksen.

Voit rentoutua hierontatuoleissamme, haastaa ystäväsi biljardissa tai antaa lapsillesi hauskan ajan lasten huoneessamme, kun treenaat. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme voidaksemme tarjota asiakkaillemme parhaat palvelut. Asiakkaamme ja yhteisö, jonka olemme luoneet yhdessä Wasa Sports Clubilla, ovat meille suurin prioriteetti.