Varför WSC?

Under mer än fyra decennier har Wasa Sports Club bedrivit verksamhet i Vasa. Vi erbjuder mångsidiga träningsmöjligheter för en varierad målgrupp. Med över 80 ledda gruppträningspass i veckan och 9 olika salar med gymutrustning, är vi Finlands största motionscenter.

Vår historia

År 1981 grundades Sports Gym av ishockeyföreningen Vaasan Sport. På den tiden hade verksamheten endast två anställda, varav Jan-Erik (Janne) Kronman var en. Efter ekonomiska svårigheter 1983 tog Janne över verksamheten och påbörjade Sports Gyms utvecklingsresa genom att anpassa lokalen efter kundernas växande behov. Janne förutspådde tidigt branschförändringar och var en av de första i Finland att anpassa sig efter dem.

År 2001 blev Sports Gym ett aktiebolag och ändrade namn till Wasa Sports Club. Gymmet expanderade och nya gruppträningssalar togs i bruk, samtidigt som utbudet av gruppträningspass ökade avsevärt. Genom hårt arbete, fick Wasa Sports Club utmärkelser som årets K-sal och årets konditionscenter i Finland år 2001 och 2002. Verksamheten valdes även till årets företagare i Vasa år 2003.

Oförglömliga upplevelser

På Wasa Sports Club strävar vi alltid efter att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. En av de många faciliteter som vi erbjuder är vår loungeavdelning, där våra kunder kan koppla av och umgås med vänner och familj över en kopp kaffe. Förutom avkoppling och social samvaro, erbjuder vi även en rad andra aktiviteter som gör besöket hos oss till en exklusiv upplevelse.

Du har möjlighet att njuta av avkoppling i våra massagestolar, utmana en vän i biljard eller ge dina barn en rolig stund i vårt barnrum medan du tränar. Vi ser till att ständigt utveckla vår verksamhet för att kunna erbjuda våra kunder de bästa tjänsterna. Våra kunder och gemenskapen vi tillsammans skapat inom Wasa Sports Club är vår största prioritet.