För företag

Välkomna och träffas i en ny miljö! Den energiska atmosfären, bekväma faciliteter och träningsglädjen skapar den perfekta miljön för en lyckad dag.

Företagsavtal

Erbjud WSC:s tjänster åt era anställda!

För att upprätthålla den fysiska aktiviteten är regelbunden motion en mycket viktig del. Motion skall vara roligt och utgöra en återkommande del i det vardagliga livet. Uppmuntra er personal till att motionera regelbundet!

Med hjälp av företagsavtalet stöder företaget personalens hälsa, välmående och frivilliga regelbundna motion. Samtidigt erbjuder företaget sin personal en uppskattad arbetsförmån.

Företagsavtalet är ett avtal mellan företaget och Wasa Sports Club, vilket ger företagets personal en motionsförmån på Wasa Sports Club. Personalen i företaget gör ett personligt medlemsavtal som prissätts enligt företagsavtalet. Således får varje enskild arbetstagare i företaget medlemsförmånen som hör till medlemskapet.

Medlemskap på Wasa Sports Club

Wasa Sports Club är en medlemsklubb. Ett medlemskap i ett motionscenter är det bästa alternativet för en kund som vill motionera och se konkreta resultat på sin träning. Motion bör vara roligt och samtidigt en förstärkande faktor i vardagslivet. Träna regelbundet så orkar du bättre i vardagslivet. Du höjer din kondition, får en fastare kropp samt går ner i vikt. Vi instruerar våra kunder att komma igång med sin träning; bygger upp träningsprogram samt ger råd om kost.

Fråga mer om företagsavtal:

Carina Marjamäki

carina.marjamaki(at)wsc.fi

Mötestjänster

Välkommen att samlas i en ny och fräsch miljö! En energisk miljö, trivsamma utrymmen och motionsglädje är idealen för en lyckad dag. I vårt nya trivsamma mötesutrymme ryms 30 personer. Mötesutrymmet gör det möjligt för företag att hålla möten på ett nytt sätt i en sportig miljö. Med en uppiggande spinning- eller en avkopplande Pilatestimme kan tankesmedjan nå helt nya perspektiv.

Paketet planeras och produceras på basen av Era önskemål. Nedanstående tjänster kan sammankopplas med mötesarrangemangen:

  • Instruerade timmar
  • Kaffe- och lunchservering
  • Träning i salen
  • Pingis och biljard
  • Solarium
  • Föreläsningar om hälsa och välmående
  • Kroppsanalys

Information om mötesutrymmen

Storlek: 45 m2
Platser: 30 pers. eller U-form 16 pers.
Utrustning: projektor, whiteboard, stereo

För mer information:

Pia Niemi

pia.niemi(at) wsc.fi

Kurser för företag

Behöver du hjälp med att aktivera personalen i företaget till frivillig motionering? Finns det en grupp i ert företag som längtar efter nya mål och utmaningar? Vill ni förbättra gemenskapen I arbetsmiljön och arbetsatmosfären?

Vi erbjuder olika slags kurser. Vårt mångsidiga kurserbjudanden stöder oss när vi bygger upp en passande kurs just för er och era målsättningar. För att uppnå målen har vi professionell personal som hjälper er framåt. Avsikten är att förbättra individuella hälsoeffekter och utveckla livs vanor, samt förbättra arbetsatmosfären, arbetstrivseln och förstärka arbetsförbindelsen.

Vi hjälper till med konditionskartläggningen inom personalen I företaget, samt planerar, tillsammans med er, målsättningen för utvecklingen av det fysiska välmåendet. Vi vill hjälpa er I utvecklingen för att få en vital arbetsmiljö, där personalen mår både fysiskt och psykiskt bra. Kurserna kan bli totalt omformad på basen av kundens behov och önskemål. Berätta om era önskemål, så kan vi förverkliga dem tillsammans.

Exempel på våra kurser:

En motionsrik bantningskurs.

En kurs för personer som är intresserade att gå ner i vikt med stöd av motion. Genom kursens gång lär du dig allt om hälsosam kost, samt möjligheten att bekanta dig med olika motionsaktiviteter på ett roligt och effektivt sätt.

För mer information:

Pia Niemi

pia.niemi(at) wsc.fi

Tyky-tjänster

Hurudan dag skulle er personal önska sig att tillbringa i motionens värld? Vill ni öka er personals kunskap om befrämjande livsvanor, samt om hälsa och välmående? När och var skulle det passa för er att arrangera motionstillfällen åt personalen? Tyky-tjänsterna planerar vi enligt era behov.

Tyky-tjänsterna möjliggör ert företag att förverkliga utvecklingen av personalens motion och välmående på era villkor. Produkter och evenemang kan vi anordna på Wasa Sports Club eller t.o.m i företagets utrymmen. Inga Wasa Sports Club medlemsavtal behövs, tyky-tjänsterna är tillgängliga för alla.

Tyky-dag

Tyky-dag är en helhet som är planerad på basen av era önskningar. Målet är att erbjuda arbetstagarna en intressant och givande upplevelse inom motion och hälsa. Programmet kan planeras från en timme upp till ett heldagsprogram. Programmet kan innehålla gruppledda timmar, instruerad träning i salen, föreläsningar, kaffe-och lunchservering, avslappning, konditiontester och kroppsanalyser.

Föreläsningar

Experter inom motion och hälsa konstruerar föreläsningar om ämnen ni är intresserade av. Ämnen som t.ex. kost och motion, stresshantering och avslappning, målinriktad motionering, styrke- eller uthållighetsträning mm. Vi erbjuder er tillförlitlig kunskap och entusiastisk attityd på föreläsningarna!

För mer information:

Pia Niemi

pia.niemi(at) wsc.fi