Gym

Vasas största utbud av träningsutrustning

Med 8 olika gymutrymmen på över 1500 kvadratmeter har vi på Wasa Sports Club Vasas i särklass största utbud av både gymmaskiner, fria vikter och konditionsträningsmaskiner. Många av våra besökare och medlemmar beskriver gymutrymmena som ”En lösgodisbutik för träningsentusiaster” eller ”Vasas lekpark för vuxna”. Om det någonstans finns möjlighet för variation i styrketräningen, så är det här.

Våra utrymmen
Wasa Sports Club kuntosali gym Vaasa 6 heavy gym

Heavy gym

Heavy Gym: Ett old school gym med visionen att få känslan av en lite råare träning. Gymmet är utrustad med all från bänkpressar, smithmaskiner, tyngdlyftningställningar och hantelserier som sträcker sig upp till 65 kg. Heavy gym är i sigsjälv ett komplett gym med maskiner som fokuserar på alla kroppens muskelgrupper.

F.I.T. STUDIO​

F.I.T. studio: F.I.T är förkortningen av Functional Intenisensive Training. I detta stora öppna gymutrymmet finns allt från knäböjställningar, kettlebells till konditionsträningsutrustning som roddmaskiner, löpband och assaultbikes. I dethär utrymmet kan din fantasi flöda. Hoppa hopprep, hoppa upp på lådor, klättra i rep eller häng i ringarna från taket. Dethär utrymmet är designat för intensitet. I detta utrymme hålls även gruppledda F.I.T timmar.

Wasa Sports Club kuntosali gym Vaasa Fit studio
Wasa Sports Club kuntosali gym Vaasa 6 green room

Green room

Ett komplett gym utrustat med den modernaste utrustningen som finns på gymmarknaden. Här trivs du som vill träna med nyare, modernare maskiner. Utöver maskiner är gymmet utrustat den hantelserier som sträcker sig upp till 45 kg och trappmaskiner.

Hoist gym

Komplett gym, utrustat med moderna maskiner av märket Hoist från Kalifornien. I det här gymmet finns maskiner som täcker alla kroppens stora muskelgrupper samt en hantelserie som går upp till 30 kg. Ett perfekt utrymme både för att träna separata muskelgrupper men även optimalt för cirkelträning.

Wasa Sports Club kuntosali gym Vaasa 15 hoist gym
Wasa Sports Club kuntosali gym Vaasa Ladies club

Ladies club

Gymavdelningen som endast är till för kvinnor. Ett komplett gym med maskiner för hela kroppen och fria vikter. Utöver styrketräningsutrustningen finns också konditionsmaskiner som roddmaskiner, springmattor, trappmaskiner och crosstrainers i gymmet. Gymmet har en vacker utsikt mot Vasas fina inre hamn.

Utöver gymmet har Ladies club även en egen relaxavdelning med soffor, massagestolar och kaffemaskin.

Run studio

Utrymmet för konditionsträning med 10 crosstrainers, 10 springmattor och en stepper.

Wasa Sports Club kuntosali gym Vaasa run studio
Blev du intresserad?

Välkomna till ett av Nordens största motionscenter, här hittar du någonting som passar för alla, gammal som ung. Vårt breda utbud av träningsutrustning och tjänster kommer garanterat att passa in i din träning och hjälpa dig att nå dina resultat!