Kuntosali

Vaasan suurin kuntoiluväline valikoima

Wasa Sports Clubilla on 8 erilaista, yhteensä yli 1500 neliömetriä, kuntosalia. Meillä on Vaasan ylivoimaisesti suurin valikoima kuntosalilaitteita, vapaita painoja ja kardiolaitteita. Moni vierailijoistamme ja jäsenistämme kuvailevat kuntosalitiloja ”liikuntaharrastajien makeiskauppaksi” tai ”aikuisten huvipuistoksi ”.  Jos voimaharjoittelussa on mahdollisuus vaihteluun, se on tällä kuntosalilla.

Tilamme
Wasa Sports Club kuntosali gym Vaasa 6 heavy gym

Heavy gym

Vanhan liiton kuntosali, jossa voi saada hieman raa’amman treenin tunne. Kuntosalista löytyy kaikkia penkkipunnerruspenkeistä, painonnostotelineisiin ja käsipainosarjoihin 65 kg asti. Raskaassa Heavy Gym-salissa on koneet kaikkiin kehon lihasryhmiin.

F.I.T. STUDIO​

F.I.T on lyhenne sanoista Functional Intensive Training. Tässä suuressa avoimessa kuntosalitilassa on kyykkytelineitä, kahvakuulia sekä kardiolaitteita, kuten soutulaitteita, juoksumattoja ja rynnäkköpyöriä. Tässä tilassa mielikuvituksesi voi virrata. Voit hypätä narua tai hypätä laatikoiden päälle. Voit kiivetä ylös köysiä pitkin tai riippua renkaissa katosta. Tämä tila on suunniteltu intensiiviseen harjoitteluun. Tässä tilassa pidetään myös ryhmäjohtoisia F.I.T-tunteja.

Wasa Sports Club kuntosali gym Vaasa Fit studio
Wasa Sports Club kuntosali gym Vaasa 6 green room

Green room

Täydellinen kuntosali, jossa on kuntosalimarkkinoiden nykyaikaisimmat laitteet. He, jotka haluavat treenata uudemmilla, nykyaikaisemmilla koneilla, viihtyvät täällä. Kuntosali on varustettu koneiden lisäksi jopa 45 kg:n painavilla käsipainosarjoilla. Sieltä löydät myös porraskoneita.

Hoist gym

Täydellinen kuntosali varustettuna moderneilla laitteilla Hoist-brändiltä Kaliforniasta. Tässä kuntosalissa on laitteita, jotka kattavat kaikki kehon tärkeimmät lihasryhmät, sekä käsipainot 1-30 kg. Täydellinen tila erillisten lihasryhmien harjoitteluun ja  optimaalinen kiertoharjoitteluun.

Wasa Sports Club kuntosali gym Vaasa 15 hoist gym
Wasa Sports Club kuntosali gym Vaasa Ladies club

Ladies club

Kuntosaliosasto, joka on tarkoitettu vain naisille. Täydellinen kuntosali, jossa on laitteita koko keholle sekä vapaita painoja. Voimaharjoittelulaitteiden lisäksi kuntosalilla on kardiolaitteita, kuten soutulaitteita, juoksumattoja, porraskoneita ja crosstrainereita. Kuntosalilta on kaunis näköala Vaasan hienoon sisäsatamaan.

Kuntosalin lisäksi Ladies Clubissa on myös oma rentoutumisalue, jossa on sohvia, hierontatuoleja ja kahviautomaatti.

Run studio

Tila kardioharjoitteluun. Tilassa on stepperiä, 10 crosstraineria ja 10 juoksumattoa.

Wasa Sports Club kuntosali gym Vaasa run studio
Kiinnostuitko?

Tervetuloa pohjanmaan suurimpaan liikuntakeskukseen, meiltä löydät kaiken ikäisille jotain. Meillä on laaja valikoima kuntosalilaitteita ja monipuoliset palvelumme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteitasi.