Functional Training

Toiminnallisen harjoittelussa missä laitetaan koko keho monipuolisesti töihin. Tunnit kehittävät tasapainoa, lihaskuntoa ja koordinaatiota.

F.I.T – Functional intensive training

F.I.T on toiminnallista harjoittelua korkealla intensiteetillä, missä tehdään liikkeitä, jotka ovat ihmiselle luontaisia.Treeneissä yhdistellään painonnostoa, voimisteluliikkeitä sekä aerobisia harjoitteita.

Kenelle sopivaa? F.I.T sopii kaikentasoisille treenaajille iästä, urheilutaustasta tai lähtötasosta riippumatta. Jokainen treeni sovitetaan kullekin treenaajalle sopivaksi muuttamalla vastusta, toistomääriä ja intensiteettiä.

Tabata

Tabata on korkean intensiteetin kokonaisvaltainen treeni, joka perustuu Tabata-intervalleihin. Tabata on monien suosikki intervallitreenimuoto sen lyhyiden työosuuksien takia. Ohjelman rakennetta on helppo seurata – teet täysillä 20 sekuntia ja lepäät 10 sekuntia.

Tabata sisältää hyppyjä ja korkean intensiteetin harjoitteita, joita on kuitenkin mahdollista muokata itselleen parhaiten sopivimmiksi.

F.I.T Boxing

Toiminnallista treeniä potkunyrkkeilyn hengessä. Tunti koostu kolmesta osasta; alkulämpö ja liikkuvuus, pistaritreeni ja lihaskunto. Tunnilla opitaan potkunyrkkeilytekniikoita ja kasvatetaan kuntoa.

(Osallistuja voi ottaa omat hanskat mukaan, tunnilla lainahanskoja ja kertakäyttökäsineitä)

Forever Young

Tämä on monipuolinen toiminnallinen tunti missä viikosta toiseen tehdään erilaisia harjoituksia. Jokaisella tunnilla on jotain joka vähän nostaa sykettä, lihaskunto osuus ja venytys tai rentoutus.

Saat henkilökohtaisia vinkkejä koko ajan että harjoituksista tulee turvallinen ja tehokas. kaikki treenit tehdään omän kehon,kunnon ja mielen mukaan. Rohkeasti mukaan jos olet ja haluat olla Forever Young!