LES MILLS™

Les Mills gruppträningsutbud består av omtyckta koncepttimmar, vars musik och program förnyas var tredje månad.

BODYATTACK™

Detta är en hurtig och sportig aerobisk intervall träning som utvecklar såväl kraft som uthållighet. Den energiska timmen är en intervalltimme som bygger på atletiska rörelse. Lätt och effektivt, roligt helt enkelt!

BODYPUMP™

En muskeluthållighetstimme, som ger dig styrka och fasta muskler. Timmen byggs upp av muskelövningar med en skivstång. Rörelserna är bekanta från konditionssalen och du väljer själv vikter som passar just dig.

BODYCOMBAT™

En effektiv träningsform som ger dig bättre kondition och ett annorlunda sätt att träna. En kampsport inspirerad timme som innehåller sparkar och slag. Häftiga ljudeffekter hör till det förkoreograferade programmet.

BODYSTEP™

Enkel men effektiv step-up på bräda. Jobb med muskler och stretch på slutet. Timmen är uppbyggd av kortare stegserier.

SH'BAM™

Med enkla och heta danssteg blir SH’BAM ett perfekt sätt att dansa sig i form och bli en stjärna på dansgolvet. Med en blandning av listettor som spelas på klubbar runt om i världen, välkända klassiker och latinska rytmer.

Come as you are, leave as a star!

SPRINT™

Les Mills SPRINT™ är 30 minuter högintensiv intervallträning där vi använder oss av en stationär cykel för att maximera effektiviteten och resulaten av träningen. LES MILLS SPRINT™ involverar kraft, styrka och hastighet och ger dig maximalt resultat med minimal belastning på leder och ligament.

SPRINT™ baseras på intervallträning, vars mål är att träna med maximal ansträning för en liten stund, vartefter du återhämtar dig i lugn takt innan det är dags för nästa intervall. På den här gruppträningstimmen bestämmer du hur hög belastning du vill använda dig av. Detta gör att du själv kan bestämma hur intensiv timmen skall vara för dig.