Body & Mind

Body & Mind-tunneilla keskitytään palautumiseen ja liikkuvuuteen, kehon ja mielen huoltoon. Valikoimastamme löydät venyttelyä, pilatesta, joogaa ja muita rentoutusharjoituksia.

Mobility

Haluatko paremman liikkuvuuden, ryhdin ja lihastasapainon ja tätä kautta tehokkaamman treenin?

Mobility tunti avaa lempeästi kehoa. Tunnilla käytetään mm. foamrullaa, mutta tehdään myös lihaksia avaavia liikkeitä ja lyhyitä venytyksiä, Tervetuloa tälle tunnille ennen treeniä treenin jälkeen tai vain sellaisenaan palautuksena.

Venyttely

Rentouttavassa venyttelyssä pidennetään lihaksia, jolloin lihaskireydet poistuvat, loukkaantumisriski minimoituu ja liikkuvuus lisääntyy. Olo ja ryhti paranevat sekä harjoittelusta tulee turvallisempaa ja tehokkaampaa.

Yoga

Dynaaminen, luova ja virtaava joogamuoto, joka kuuluu astanga -perheeseen; siinä on haastavat ja elvyttävät perusasanat. Liikesarjat ovat kreatiivisia ja sisältävät usein elementtejä tanssista ja liikkuvasta meditaatiosta. Tehokas ja samalla rentouttava tunti. Sopii kaikille – taso kykyjen mukaan.

BODYBALANCE™

BodyBalance on rentouttava tunti, joka yhdistelee yogan, tai chin ja pilateksen liikkeitä. BodyBalance parantaa liikkuvuutta, tasapainoa, voimaa. Rentoutumisen ja fyysisen hyvinvoinnin lisäksi tunti keskittyy myös psyykkiseen hyvinvointiin. (LesMills)

Fitness Pilates

Pilates-harjoittelun avulla voit kehittää voimaa, notkeutta ja kiinteyttää vartaloa. Pystyt myös parantamaan ryhtiä, hengitystä sekä stressin hallinta.

Pilates-harjoittelu sopii kaikille, niin aloittelijoille kuin kokeneellekin kuntoilijalle. sopii varsinkin niille, jotka joutuvat istumaan/seisomaan työnsä puolesta paljon ja kärsivät selkäongelmista tai haluavat vahvemmat selkä- ja vatsalihakset.