Body & Mind

På Body & Mind timmarna riktar vi in oss på återhämtning och rörlighet, samt att sköta om kroppen och välmåendet. Ur vårt sortiment hittar du stretchning, pilates, yoga och andra avslappningsträningar.

Mobility

Vill du ha bättre rörlighet, hållning och muskelbalans?

Mobility timmen öppnar varsamt upp din kropp. Vi använder oss bland annat av foamroller, men också korta töjningsövningar och andra öppnande rörelser för kroppen. Denna timme passar innan din träning, efter din träning eller under en återhämtningsdag!

Stretching

Stretching är avkopplande och ett bra sätt att få kroppen att bli rörlig och må bra! Stretchtimmen består av långa djupstretchande rörelser som töjer ut musklerna ordentligt. Under en timme går vi igenom hela kroppens muskler och tränar även andningstekniker.

Yoga

Omskapande och utmanande är basord för den här aktiva och strömmande yogaformen som är släkt med Ashtangayogan. Rörelseserierna är kreativa och innehåller ofta element från dans och rörelsemeditation. Timmen är samtidigt både effektiv och avslappnande. Lektionerna är olika och passar alla nivåer.

BODYBALANCE™

BodyBalance är ett avslappnande träningspass, som kombinerar yoga, tai chi och pilates. BodyBalance ger rörlighet, balans och avslappning samt koncentrerar sig förutom på det fysiska, även på det psykiska välbefinnandet. (LesMills)

Fitness Pilates

Med hjälp av Pilates kan du förbättra din styrka, rörlighet och hållning. Pilatestimmarna hjälper dig också att få bättre kontroll över din andning och ger dig bättre kontroll över stress.

Pilatesträningen passar alla, såväl nybörjare som mer erfarna utövare. Pilates passar speciellt bra för sådana personer som har ett stillasittande arbete och lider av ryggbesvär eller vill stärka rygg- och magmuskulatur.