Cardio

Cardio -tunnit on välttämätön osa jokaista treeniohjelmaa, sillä kovien lihaskuntotreenien aikana täytyy sydämen ja verenkiertoelimistön pystyä toimittamaan happea lihaksille riittävän tehokkaasti.

BODYATTACK™

Tämä on sporttinen aerobinen treenitunti, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Tässä energisessä intervallitunissa yhdistyvät atlettiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Helppo, tehokas ja hauska tunti!

BODYCOMBAT™

Tehokas tunti jossa yhdistellään liikkeitä eri itsepuolustuslajeista. BodyCombat kohentaa kuntoa ja itsepuolustuskykyä. Ohjelmaan kuuluu tehokkaita musiikkitehosteita.

BODYSTEP™

Vauhdikasta ja tehokasta penkkiaskellusta. Tunti koostuu useista lyhyistä sarjoista. Lopuksi myös lihaskunto-osuus ja venyttely.

DanceMix

Haluatko kokeilla erillaisia tanssi laijeja? Silloin tämä on tunti sinulle! Tanssimme kaikka lyrical jazzista streetstyleihin ja suurin osa tunnista annamme sarjan tekemiseen. Uusi tai kokenut tanssija, kaikki ovat tervettulleet!

Zumba

Zumba on liikuntamuoto, joka on sekä hauskaa että tehokasta! Sekä vanhat että nuoret nauttivat iloisesta ja mukaansa tempaavasta Zumba-tunnelmasta.

Zumba keinuvat tanssiliikkeet antavat kunnon kyytiä koko vartalolle ja taatusti hiki virtaa. Jokainen ohjaaja kehittää koreorgrafiat oman ja ryhmän mukaan, siis huomioi että eri ohjaajalla voi olla eri tyyli!

SH'BAM™

Täydellinen tapa kiinteytyä ja päästää sisälläsi oleva tanssitähti valloilleen. Tunnilla kuullaan yökerhojen kuumimmat hitit, tuttuja klassikoita ja latinalaisrytmejä. SH’BAM tunnilla tärkeintä on pitää hauskaa ja heittäytyä musiikin vietäväksi!

Come as you are, leave as a star!

Body

Bodytunti on lihaskuntotunti missä alkulämmittelynä on askellussarja. Lihaskunto osuudessa muokataan koko vartalon lihakset oman kehon painona.

RPV-Body

Reisi-pakara-vatsa body. Bodytunti, jossa keskitytään lyhyen alkulämmittelyn jälkeen ainoastaan reisien, pakaroiden ja vatsan trimmaukseen

Tabata

Tabata on korkean intensiteetin kokonaisvaltainen treeni, joka perustuu Tabata-intervalleihin. Tabata on monien suosikki intervallitreenimuoto sen lyhyiden työosuuksien takia. Ohjelman rakennetta on helppo seurata – teet täysillä 20 sekuntia ja lepäät 10 sekuntia.

Tabata sisältää hyppyjä ja korkean intensiteetin harjoitteita, joita on kuitenkin mahdollista muokata itselleen parhaiten sopivimmiksi.

F.I.T – Functional intensive training

F.I.T on toiminnallista harjoittelua korkealla intensiteetillä, missä tehdään liikkeitä, jotka ovat ihmiselle luontaisia.Treeneissä yhdistellään painonnostoa, voimisteluliikkeitä sekä aerobisia harjoitteita.

Kenelle sopivaa? F.I.T sopii kaikentasoisille treenaajille iästä, urheilutaustasta tai lähtötasosta riippumatta. Jokainen treeni sovitetaan kullekin treenaajalle sopivaksi muuttamalla vastusta, toistomääriä ja intensiteettiä.

F.I.T Boxing

Toiminnallista treeniä potkunyrkkeilyn hengessä. Tunti koostu kolmesta osasta; alkulämpö ja liikkuvuus, pistaritreeni ja lihaskunto. Tunnilla opitaan potkunyrkkeilytekniikoita ja kasvatetaan kuntoa.

(Osallistuja voi ottaa omat hanskat mukaan, tunnilla lainahanskoja ja kertakäyttökäsineitä)

SPINN

Spinning sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille treenaajille, koska treenin intensiteetistä päätät sinä itse.

Spinn on sisäpyöräilyä, jonka avulla kehität aerobista kuntoasi, kuormittaen sydän- ja verenkiertoelimistöä. Tällä ryhmäliikuntatunnilla säädät pyörän vastusta itse ohjaajan opastuksella, joten tunnin intensiteetti on helppo säätää itselle sopivaksi. 

SPRINT™

LES MILLS SPRINT™ on 30-minuutin korkeatehoinen intervallitreeni (HIIT) jossa käytetään pyörää apuvälineenä tehokkuuden ja tulosten maksimoimiseksi. Kyseessä on lyhyt ja intensiivinen harjoitus, jonka aikana motivoidut haastamaan sekä fyysisiä, että henkisiä rajojasi.

Tunti rakentuu työosioihin eli intervalleihin, joiden tavoitteena on treenata maksimaalisella teholla, minkä jälkeen palaudutaan ennen seuraavaa intervallia. Intensiteettiä voi säätää juuri oman treenitason mukaiseksi, mikä tarkoittaa, että voit jatkuvasti haastaa itseäsi tunnilla yksilöllisen tasosi mukaan.

Forever Young

Tämä on monipuolinen toiminnallinen tunti missä viikosta toiseen tehdään erilaisia harjoituksia. Jokaisella tunnilla on jotain joka vähän nostaa sykettä, lihaskunto osuus ja venytys tai rentoutus.

Saat henkilökohtaisia vinkkejä koko ajan että harjoituksista tulee turvallinen ja tehokas. kaikki treenit tehdään omän kehon,kunnon ja mielen mukaan. Rohkeasti mukaan jos olet ja haluat olla Forever Young!