Cardio

Cardio-timmarna är en nödvändig del av varje träningsprogram, för under hård muskelkonditionsträning måste hjärtat och cirkulationssystemet kunna leverera syre till musklerna tillräckligt effektivt.

BODYATTACK™

Detta är en hurtig och sportig aerobisk intervall träning som utvecklar såväl kraft som uthållighet. Den energiska timmen är en intervalltimme som bygger på atletiska rörelse. Lätt och effektivt, roligt helt enkelt!

BODYCOMBAT™

En effektiv träningsform som ger dig bättre kondition och ett annorlunda sätt att träna. En kampsport inspirerad timme som innehåller sparkar och slag. Häftiga ljudeffekter hör till det förkoreograferade programmet.

BODYSTEP™

Enkel men effektiv step-up på bräda. Jobb med muskler och stretch på slutet. Timmen är uppbyggd av kortare stegserier.

DanceMix

Vill du testa på olika typer av dans? Då är den här timmen perfekt för dig! Vi dansar allt från lyrical jazz till street style och största delen av timmen fokuserar vi på att utföra koreografier. Nya eller erfarna dansare, alla är välkomna!

Zumba

Zumba är en träningsform som är rolig och effektiv! Zumba passar för såväl gammal som ung!

De gungande rörelserna sätter igång hela kroppen och tar man ut svängarna ordentligt kan en svettig träning garanteras! Varje Zumba instruktör planerar sina koreografier utgående från sig själv och gruppen, så kom ihåg att timmarna kan se väldigt olika ut!

SH'BAM™

Med enkla och heta danssteg blir SH’BAM ett perfekt sätt att dansa sig i form och bli en stjärna på dansgolvet. Med en blandning av listettor som spelas på klubbar runt om i världen, välkända klassiker och latinska rytmer. SH’BAM tunnilla tärkeintä on pitää hauskaa ja heittäytyä musiikin vietäväksi!

Come as you are, leave as a star!

Body

Mångsidig träning för hela kroppen. Stegserier och muskelträning med främst egen kroppsvikt.

RPV-Body

Uppvärmningen består av en kort stegserie varefter muskelträningen koncentreras främst till ben-, rumpa- och magmusklerna.

Tabata

Detta är en högintensiv träningsform där du varvar korta, snabba och intensiva intervaller med vila. Tabata kännetecknas av 20 sekunder jobb och 10 sekunder vila gånger 8.

Vi jobbar till största delen med egen kroppsvikt och hopp kan undvikas. Intensiteten kan du själv bestämma, vilket betyder detta är ett pass som passar dom flesta. Välkommen med på denna svettiga och intensiva timme!

F.I.T – Functional intensive training

F.I.T är funktionell träning med hög intensitet där man utför naturliga rörelser. Träningen är en kombination av tyngdlyftning, övningar med kroppsvikt, gymnastiska rörelser samt pulshöjande konditionsövningar.

Åt vem passar det? F.I.T passar åt alla oberoende av ålder, idrottsbakgrund eller utgångsläge. Varje träning anpassas enligt eget behov genom att justera vikt, antal repetitioner och intensitet.

F.I.T Boxing

Kickboxning inspirerad funktionell träning. Timmen består av tre delar; uppvärmning, rörlighet och muskelkondition. Under timmen förbättrar man sin kondition genom att lära sig kickboxningstekniker.

(Det finns lånehandskar och engångshandskar på timmen, du kan även ta med egna boxningshandskar om du vill)

SPINN

Spinning passar både för nybörjare och för mera erfarna tränare, eftersom du bestämmer intensiteten på träningen själv.

Spinn är inomhuscykling, med vars hjälp du förbättrar din aerobiska kondition och tränar upp ditt kardiovaskulära system. På den här gruppträningstimmen bestämmer du, med instruktioner från instruktören, hur hög belastning du vill använda dig av. Detta gör att du själv kan bestämma hur intensiv timmen skall vara för dig.

SPRINT™

Les Mills SPRINT™ är 30 minuter högintensiv intervallträning där vi använder oss av en stationär cykel för att maximera effektiviteten och resulaten av träningen. LES MILLS SPRINT™ involverar kraft, styrka och hastighet och ger dig maximalt resultat med minimal belastning på leder och ligament.

SPRINT™ baseras på intervallträning, vars mål är att träna med maximal ansträning för en liten stund, vartefter du återhämtar dig i lugn takt innan det är dags för nästa intervall. På den här gruppträningstimmen bestämmer du hur hög belastning du vill använda dig av. Detta gör att du själv kan bestämma hur intensiv timmen skall vara för dig.

Forever Young

Detta är en mångsidig och funktionell timme där vi från gång till gång prövar på olika träningsformer. Varje timme består av en pulshöjande del för att förbättra konditionen, en del för muskelstyrka och avslutningsvis en avslappnings- eller rörlighetsträning.

Du får under timmens gång personligen tips så att din träning hålls säker och effektiv på din egen nivå. Alla träningar görs utgående från din egen styrka, kondition och känsla. Hjärtligt välkommen med om du är eller vill känna dig Forever Young!