Dance

Tanssitunnit ovat energinen ja hauska tapa pitää hyvää huolta omasta kunnosta ja hyvinvoinnista. Valikoimastamme löydät tanssitunteja moneen eri makuun. 

DanceMix

Haluatko kokeilla erillaisia tanssi laijeja? Silloin tämä on tunti sinulle! Tanssimme kaikka lyrical jazzista streetstyleihin ja suurin osa tunnista annamme sarjan tekemiseen. Uusi tai kokenut tanssija, kaikki ovat tervettulleet!

Zumba

Zumba on liikuntamuoto, joka on sekä hauskaa että tehokasta! Sekä vanhat että nuoret nauttivat iloisesta ja mukaansa tempaavasta Zumba-tunnelmasta.

Zumba keinuvat tanssiliikkeet antavat kunnon kyytiä koko vartalolle ja taatusti hiki virtaa. Jokainen ohjaaja kehittää koreorgrafiat oman ja ryhmän mukaan, siis huomioi että eri ohjaajalla voi olla eri tyyli!

LES MILLS DANCE™

LES MILLS DANCE™ on energinen 45 min harjoitus, joka tulee haastamaan sinut uusilla innovatiivisilla tanssiliikkeillä ja kunnon hiellä! 

Itse harjoitus kulminoituu kardiohuippuihin kolmesti 45 min tunilla. Niiden lisäksi tietenkin alkuun lämmittellään ja lopuksi jäähdyttellään.

DANCE BODY

Tanssillinen lihaskuntotunti helpoilla askelluksilla.Liikkeet voi tehdä myös paikalla seisten.Ei sisällä hyppyjä.

Tanssin iloa,ja hauska tapa kuntoilla kuumien latinorytmien siivittämänä.

Välineinä matto ja pienet painot.