Dance

Tanssitunnit ovat energinen ja hauska tapa pitää hyvää huolta omasta kunnosta ja hyvinvoinnista. Valikoimastamme löydät tanssitunteja moneen eri makuun. 

DanceMix

Haluatko kokeilla erillaisia tanssi laijeja? Silloin tämä on tunti sinulle! Tanssimme kaikka lyrical jazzista streetstyleihin ja suurin osa tunnista annamme sarjan tekemiseen. Uusi tai kokenut tanssija, kaikki ovat tervettulleet!

Zumba

Zumba on liikuntamuoto, joka on sekä hauskaa että tehokasta! Sekä vanhat että nuoret nauttivat iloisesta ja mukaansa tempaavasta Zumba-tunnelmasta.

Zumba keinuvat tanssiliikkeet antavat kunnon kyytiä koko vartalolle ja taatusti hiki virtaa. Jokainen ohjaaja kehittää koreorgrafiat oman ja ryhmän mukaan, siis huomioi että eri ohjaajalla voi olla eri tyyli!

SH'BAM™

Täydellinen tapa kiinteytyä ja päästää sisälläsi oleva tanssitähti valloilleen. Tunnilla kuullaan yökerhojen kuumimmat hitit, tuttuja klassikoita ja latinalaisrytmejä.

SH’BAM tunnilla tärkeintä on pitää hauskaa ja heittäytyä musiikin vietäväksi! Come as you are, leave as a star! (LesMills tunti)