Dance

Danstimmarna är ett energiskt och roligt sätt att ta hand om din kondition och ditt välmående. Från vårt utbud hittar du danstimmar som passar för de flesta.

DanceMix

Vill du testa på olika typer av dans? Då är den här timmen perfekt för dig! Vi dansar allt från lyrical jazz till street style och största delen av timmen fokuserar vi på att utföra koreografier. Nya eller erfarna dansare, alla är välkomna!

Zumba

Zumba är en träningsform som är rolig och effektiv! Zumba passar för såväl gammal som ung!

De gungande rörelserna sätter igång hela kroppen och tar man ut svängarna ordentligt kan en svettig träning garanteras! Varje Zumba instruktör planerar sina koreografier utgående från sig själv och gruppen, så kom ihåg att timmarna kan se väldigt olika ut!

LES MILLS DANCE™

LES MILLS DANCE™ är ett 45-minuters pass med hög energi som kommer utmana och få dig att röra dig rejält samtidigt som du har riktigt kul. Varje klass innehåller 10 fristående låtar, var och en introducerar en ny koreografi. Klassen är fördelad på tre konditionstoppar där vi kan köra på till 100 % samt en uppvärmning samt en nedvarvning. LES MILLS DANCE innehåller innovativa dansrörelser som följer musik inspirerad av globala dansgenrer.

DANCE BODY

En dansinspirerad bodytimme med lätta danssteg. Man kan göra alla rörelser utan hopp. Dansglädje och roligt sätt att röra på sig till latinska rytmer. Vi använder redskap och matta.