Strength

STRENGTH-tunnit ovat erinomainen tapa kasvattaa voimatasoja, muokata kehoa ja tehostaa aineenvaihduntaa. Voimaharjoittelun avulla parannat ryhtiäsi, vahvistat luustoasi ja kehität kehosi luonnollista kykyä liikkua.

BODYPUMP™

Lihaskestävyystunti, jossa harjoitellaan rytmikkään musiikin tahdissa kaikki suurimmat lihasryhmät levytangon ja painojen avulla. Liikkeet ovat kuntosalipuolelta tuttuja. Painoja voit lisätä oman kunnon mukaan.

Tabata

Tabata on korkean intensiteetin kokonaisvaltainen treeni, joka perustuu Tabata-intervalleihin. Tabata on monien suosikki intervallitreenimuoto sen lyhyiden työosuuksien takia. Ohjelman rakennetta on helppo seurata – teet täysillä 20 sekuntia ja lepäät 10 sekuntia.

Tabata sisältää hyppyjä ja korkean intensiteetin harjoitteita, joita on kuitenkin mahdollista muokata itselleen parhaiten sopivimmiksi.

F.I.T – FUNCTIONAL INTENSIVE TRAINING

F.I.T on toiminnallista harjoittelua korkealla intensiteetillä, missä tehdään liikkeitä, jotka ovat ihmiselle luontaisia.Treeneissä yhdistellään painonnostoa, voimisteluliikkeitä sekä aerobisia harjoitteita.

Kenelle sopivaa? F.I.T sopii kaikentasoisille treenaajille iästä, urheilutaustasta tai lähtötasosta riippumatta. Jokainen treeni sovitetaan kullekin treenaajalle sopivaksi muuttamalla vastusta, toistomääriä ja intensiteettiä.

WScore

Wasa Sports Clubin oma coretunti. Tunti koostuu kuudesta osuudesta; alkulämmittelystä, staattisista keskivartaloharjoitteista, vatsa-, selkä-, kylkitreenistä ja loppuvenyttelystä. Jokaisella ohjaajalla säilyy oma taiteellinen vapaus, eli tunneissa on ihana erilaisuus!

Fitness Pilates

Pilates-harjoittelun avulla voit kehittää voimaa, notkeutta ja kiinteyttää vartaloa. Pystyt myös parantamaan ryhtiä, hengitystä sekä stressin hallinta.

Pilates-harjoittelu sopii kaikille, niin aloittelijoille kuin kokeneellekin kuntoilijalle. sopii varsinkin niille, jotka joutuvat istumaan/seisomaan työnsä puolesta paljon ja kärsivät selkäongelmista tai haluavat vahvemmat selkä- ja vatsalihakset.